BİTLİS / AHLAT - Yatılı Bölge Ortaokulu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Kütüphaneler Haftası Kutlamaları

Şbt

Öğrencilerimize karneleri dağıtıldı. Yarışmalarda başarılı olan öğrencilerimize hediyeleri verildi.

Öğrencilerimiz Atatürk Ortaokulunda Müzik Dinletisi Sundu

Ara

Son sınıf öğrencilerimize lise tanıtım gezisi yapıldı.

Ara

Kız Voleybol Takımımız yarı finala yükselme başarısı gösterdi. Güçlü rakibine yenilen takımımız yarı final aşamasında turnuvaya veda etti.

Ara

Voleybol Takımımız grup aşamasında dört maçını yenerek yarı finanle kaldı.

Kas

Okulumuzda Okul Aile Birliği Toplantısı Yapılmıştır. Okul Aile Birliği Başkanlığına Tahsin Cebe Seçilmiştir.

Ekm

Öğrencilerimiz evlerinde ziyaret edildi.

Ekm

Okulumuzda Mevlid-i Nebi Haftası etkinlikleri kapsamında çeşitli aktivitelere yer verildi.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz....

Eyl

İl Müdürümüz Sn. Bilal GÜR; Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mutluk ÖZDEN, Şube Müdürlerimiz Selma M. ASLANLI ve Mehmet KARA ile birlikte  okulumuzu ziyarette bulundu.

Eyl

Okulumuzda Nafi KARAV öğretmenimizin hazırlamış olduğu programda demokrasi ve milli birliğin gerekliliği ve önemi vurgulandı.

Program okulumuzda öğrencilerimiz tarafından günün önemini belirten yazı ve şiir okuyarak çeşitli aktivitelerle kutladı.